top of page

MENU

Onze missie

Rekodo is een vooraanstaand vastgoedontwikkelaar, met een focus op het verrijken van zowel lokale gemeenschappen als hun omgevingen. Onze kerntaak is het realiseren van duurzame, vernieuwende projecten in vastgoed die een constructieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Onze expertise ligt in het herbestemmen, omvormen, vernieuwen en revitaliseren van bestaande vastgoedobjecten. We zijn overtuigd van de potentie van deze objecten en streven ernaar deze te transformeren, leegstand en verval tegen te gaan en aantrekkelijkheid te herstellen voor zowel bewoners als ondernemingen.

Wij zijn ons bewust van de uitdagingen die steden en gemeenschappen ondervinden door leegstand en achteruitgang. Door nauwgezette planning en innovatief ontwerp transformeren wij verouderde constructies in moderne, duurzame ruimtes, die niet alleen voldoen aan de behoeften van de gemeenschap, maar ook bijdragen aan de opbloei van hun omgeving.

Bij Rekodo is ons doel niet alleen het creëren van esthetisch aantrekkelijke en functionele gebouwen, maar ook het genereren van een positieve impact op de samenleving en de omgeving. We onderhouden een nauwe samenwerking met lokale stakeholders, zoals bewoners, ondernemers en overheidsinstanties, om te verzekeren dat onze projecten voldoen aan de wensen en eisen van de gemeenschap. Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid in al onze ondernemingen.

bottom of page